Hjelpemidler for tilberedning av mat og drikke
Omfatter f.eks. kjøleskap og dypfrysere. Hjelpemidler for varsling og alarmering, se 22 27. Påbyggingsgrep og fester, se 24 18 06. Sklisikre underlag, se 24 27 06. Beholdere for oppbevaring av gjenstander, se 24 39. Maskiner og verktøy til bruk på arbeidsplasser, se 28 15.Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
Kode | Produktgruppe | Antall serier |
---|---|---|
15 03 03 | Hjelpemidler for veiing og måling ved tilberedning av mat og drikke Omfatter f.eks. kjøkkenvekter, diettvekter, måleskjeer og -kopper, matlagingstermometre, smørdelere og væskenivåindikatorer. Måleinstrumenter, se 27 06. Måleinstrumenter og utstyr for arbeidsplasser, se 28 18 03. | 6 |
15 03 06 | Hjelpemidler for skjæring, hakking og oppdeling ved tilberedning av mat og drikke Omfatter f.eks. skjæremaskiner, kniver, skjærebrett, ostehøvler, eggdelere, løkholdere og rivjern. Kjøkkenmaskiner, se 15 03 15. | 21 |
15 03 09 | Hjelpemidler for rensing og skrelling Omfatter f.eks. grønnsakbørster, potetskrellere (manuelle og elektriske), potetholdere og kjernehusfjernere. Kjøkkenmaskiner, se 15 03 15. | 11 |
15 03 18 | Hjelpemidler for koking og steking Omfatter f.eks. ovnsformer, stekepanner, eggekokere, kaffe- og tetraktere, gryteholdere/-håndtak, siler, lokk til stekepanner, grønnsakskurver, eggringer, steketenger, gryter og kjøkkenredskaper. | 6 |
15 03 21 | Komfyrer og ovner Hjelpemidler for oppvarming av mat og drikke. Omfatter f.eks. komfyrer, stekeovner, mikrobølgeovner og elektriske kokeplater. Hjelpemidler for servering av mat og drikke, se 15 09 03. | 3 |