Ny rammeavtale på stoler med oppreisningfunksjon

11-04-2013 av utmeldt bruker

Den nye rammeavtalen gjelder fra 1. juli 2013 og publiseres kun i Hjelpemiddeldatabasen. Det vil ikke bli laget produkt- og prisoversikt på nav.no.

Rammeavtalen på stoler med oppreisningsfunksjon er et pilotprosjekt for NAV ved publisering av rammeavtalene på hjelpemiddelområdet i Hjelpemiddeldatabasen.

I Hjelpemiddeldatabasen vil du fortsatt finne de samme opplysningene om produktene som i en produkt- og prisoversikt på nav.no, men presentert på ny måte. Du vil i tillegg kunne finne bilder, tekniske spesifikasjoner, bruksanvisninger, sprengskisser eller tilbehørslister der dette er tilgjengelig fra leverandøren.

Du finner aktuell rammeavtale enklest via hurtigmenyen nederst på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. Ved å bruke hurtigmenyen vil du finne rammeavtalen sortert i poster med tilhørende rangering av produktene.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her