Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | håndtering og transport av produkter og varer | Hjelpemidler for bæring og transport

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for bæring og transport

Hjelpemidler som brukes for å bære og/eller transportere gjenstander til personlig bruk. Utstyr montert på rullestol for oppbevaring av gjenstander, se 12 24 42.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
24 36 03Bærehjelpemidler 
Hjelpemidler som støtter eller holder en gjenstand slik at den kan transporteres. Omfatter f.eks. brett og bæreseler med kroker.
3
24 36 12Traller og trillebord
Hjelpemidler med hjul og flat overflate og som brukes til transport av varer og utstyr. Omfatter f.eks. tebord og småbord på hjul.
1
24 36 15Varesykler og sykkeltilhengere
Hjelpemidler på hjul som kan kobles til og trekkes av sykler eller rullestoler. Omfatter f.eks. varesykler med stort lagringsområde for transport av varer, sykkeltilhengere med hjul og tilhengere som trekkes av en rullestol. Sykler, se 12 18.
3
 
Relatert informasjon