Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | håndtering og transport av produkter og varer | Hjelpemidler for plassering av gjenstander

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for plassering av gjenstander

Hjelpemidler for plassering av gjenstander innen en persons rekkevidde (posisjoneringshjelpemidler). Omfatter f.eks. brett på vippbart stativ, roterende bord med rom og systemer for montering av diverse utstyr.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
24 24 03Plasseringssystemer, fast posisjon
Systemer for å plassere gjenstander, som består av sett av komponenter, i en fast posisjon innen rekkevidde.Skrive- og tegnebrett, se 22 12 06.
1
 
Relatert informasjon