Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | håndtering og transport av produkter og varer | Systemer for styring og betjening av utstyr

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Systemer for styring og betjening av utstyr

Hjelpemidler som brukes ved betjening eller kontroll av utstyr. Styre- og manøvreringssystemer til rullestoler, se 12 24 03. Dør-, vindus- og gardinåpnere/-lukkere, se 18 21. Omgivelseskontroll, se 24 13 03.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
24 09 03Trykknapper
Mekaniske hjelpemidler som kan trykkes på for å starte eller utløse en handling. Brytere (på/av eller flere funksjoner), se 24 09 18.
2
24 09 09Vridere og vridbare knapper og håndtak
Hjelpemidler som må vris eller dreies for å starte en handling.
1
24 09 12Pedaler (manuelle)
En fotbetjent stang for å kontrollere eller gi kraft til bestemte mekanismer. Omfatter.f.eks. sykkelpedaler
1
24 09 18Brytere (på/av eller flere funksjoner)
Hjelpemidler for å aktivisere eller avbryte elektriske kretsløp. Omfatter f.eks. trykknapper til elektrisk utstyr. Styre- og manøvreringssystemer til rullestoler, se 12 24 03. Hjelpemidler for å peke på og for å velge elementer på dataskjermen, se 22 36 21
25
24 09 30Tidsur
Hjelpemidler som kontrollerer elektrisk utstyr som er programmert i faste tidsintervaller.
3
 
Relatert informasjon