Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | personlig medisinsk behandling | Stimulatorer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Stimulatorer

Hjelpemidler for å øke, redusere eller stabilisere kroppsfunksjoner ved hjelp av stimulatorer som ikke kan anvendes som ortoser. Hjelpemidler for seksuelle aktiviteter, se 09 54. Høreapparater som brukes sammen med implantater, se 22 06 21.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
04 27 09Muskelstimulatorer som ikke brukes som ortoser
Hjelpemidler for stimulering av en muskel eller et bestemt område av en muskel slik at den trekker seg sammen eller slapper av. Omfatter f.eks. stimulatorer som behandler inkontinens. Armortoser med innebygget muskelstimulatorer, se 06 06. Benortoser med innebygget muskelstimulatorer, se 06 12.
5
04 27 15Tinnitusmaskerere
Hjelpemidler som demper oppfatningen av støy som oppstår inne i øret eller som kommer fra en ekstern kilde. Omfatter f.eks. tinnitusmaskerere. Hørselshjelpemidler, se 22 06.
9
 
Relatert informasjon