Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Hjelpemidler for personlig medisinsk behandling

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for personlig medisinsk behandling

Hjelpemidler for å forbedre, overvåke eller opprettholde en persons medisinske tilstand. Omfatter ikke utstyr som bare brukes av helsepersonale.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
04 19Hjelpemidler for administrering av medisin
Hjelpemidler for dosering av medisiner i riktig mengde og/eller til rett tid. Omfatter f.eks. doseringshjelpemidler for injeksjonsutstyr. Emballasjeåpnere, se 24 06 03.
26
04 24Hjelpemidler og materiell til fysisk, fysiologisk og biokjemisk testing
Hjelpemidler og materiell til fysisk, fysiologisk og biokjemisk testing
22
04 27Stimulatorer
Hjelpemidler for å øke, redusere eller stabilisere kroppsfunksjoner ved hjelp av stimulatorer som ikke kan anvendes som ortoser. Hjelpemidler for seksuelle aktiviteter, se 09 54. Høreapparater som brukes sammen med implantater, se 22 06 21.
14
04 30Hjelpemidler for varme- og/eller kuldebehandling
Hjelpemidler som produserer varme eller kulde til terapeutiske formål.
4
04 36Hjelpemidler for persepsjonstrening (sansetrening)
Hjelpemidler for å trene riktig oppfatning og mental bearbeiding av eksterne stimuli (via syn, hørsel og andre sanser). Stimulatorer til smertelindring, se 04 27. Hjelpemidler for varme- og/eller kuldebehandling, se 04 30. Hjelpemidler for å trene bevegelse, styrke og balanse, se 04 48. Hjelpemidler for kommunikasjonsterapi og -trening, se 05 03. Hjelpemidler for å trene kognitive ferdigheter, se 05 12.
176
04 48Hjelpemidler for å trene bevegelse, styrke og balanse
384
 
Relatert informasjon