Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Sykler med og uten hjelpemotor, sykkelfronter med hjelpemotor, hjelpemotorer og støttehjul | Post 19: Hjelpemotor for tohjuls sykkel for barn fra skolealder og ungdom

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 19: Hjelpemotor for tohjuls sykkel for barn fra skolealder og ungdom

Post 19: Hjelpemotor for tohjuls sykkel for barn fra skolealder og ungdom. Hjelpemotor med maksimal effekt 0,25kW, med batteri og lader. For hjelpemotorer for frem- og bakhjul leveres motoren komplett montert i felg. Passer til de fleste sykler.


1 produktserie(r).
Schachner MM15 hjelpemotor
 Schachner MM15 hjelpemotor NAV ikon
Rangering 1
Hjelpemotor til tohjulsykkel, krankmontert. Passer til alle standardiserte BSA-kranker. Avtagbart. Programmerbar, og enkel å montere uten bytte av hjul. Gir oppstartshjelp og har en maksimal kjørelengde på 80 km.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning


 
Relatert informasjon