Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Sykler med og uten hjelpemotor, sykkelfronter med hjelpemotor, hjelpemotorer og støttehjul | Post 14: Tohjuls tandemsykkel med ledsager bak, gir og hjelpemotor, for barn i skolealder, ungdom og voksen.

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 14: Tohjuls tandemsykkel med ledsager bak, gir og hjelpemotor, for barn i skolealder, ungdom og voksen.

Post 14: Tohjuls tandemsykkel med ledsager bak, gir og hjelpemotor, for barn i skolealder, ungdom og voksen.. Tandemsykkel utstyrt med fotpedaler, gir, hjelpemotor med maksimal effekt 0,25kW (med batteri og lader), reflekser, bremser, sykkelstøtte og signalklokke. Tradisjonelt trekantet sykkelsete for ledsager og bruker. For bruker med behov for støtte til rygg og lår kan sykkelen leveres med annet sete. Muligheter for å frikoble styret til bruker.


3 produktserie(r).
Copilot 2
 Copilot 2 NAV ikon
Rangering 1
Tandemsykkel der voksen ledsager sitter bak. 7 gir og felgbremser. Hjelpemotor som gir oppstartshjelp opptil 6 km/t, og med maksimal kjørelengde 60 km. Håndbrems.
Bardum AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Lotse
 Lotse NAV ikon
Rangering 2
Tandemsykkel der voksen ledsager sitter bak. 7 gir og hydraulisk felgbrems. Hjelpemotor som gir oppstartshjelp opptil 6 km/t,k og har en maksimal kjørelengde på 40 km. Kan tilpasses til små barn.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PINO shimano
 PINO shimano NAV ikon
Rangering 3
Tandemsykkel der voksen ledsager sitter bak. 27 gir, hydrauliske skivebremser. Hjelpemotor som gir oppstartshjelp opp til 6 km/t, og har en maksimal kjørelengde på 90 km. Justeringsmulighet av sete og ryggvinkel.
Quality Care AS 7038 Trondheim
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon