Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Sykler med og uten hjelpemotor, sykkelfronter med hjelpemotor, hjelpemotorer og støttehjul | Post 8: Trehjuls hånddrevet liggesykkel med gir og hjelpemotor, for barn fra skolealder, ungdom og voksne

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 8: Trehjuls hånddrevet liggesykkel med gir og hjelpemotor, for barn fra skolealder, ungdom og voksne

Post 8: Trehjuls hånddrevet liggesykkel med gir og hjelpemotor, for barn fra skolealder, ungdom og voksne. Hånddrevet sykkelen med hjelpemotor på 0,25 kW. Sykkelen er utstyrt med gir, reflekser, separate bremser som virker uavhengig av hverandre på for- og bakhjul, parkeringsbrems, sete, signalklokke, støtte til føttene og vimpel. Vimpel


1 produktserie(r).
Comp S
 Comp S NAV ikon
Rangering 1
Hånddrevet liggesykkel med 30 gir og hydrauliske skivebremser. Håndbrems.Hjelpemotor som gir oppstartshjelp opptil 6 km/t og har en maksimal kjørelengde på 60 km. Justerbart sete og rygg.
Bardum AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon