Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Synstekniske hjelpemidler | Post 12G: Daisyspiller med mulighet for Internettoppkobling. Lommestørrelse med numerisk tastatur og OCR.

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 12G: Daisyspiller med mulighet for Internettoppkobling. Lommestørrelse med numerisk tastatur og OCR.

Post 12G: Daisyspiller med mulighet for Internettoppkobling. Lommestørrelse med numerisk tastatur og OCR. . Lydbokavspiller for mobilt bruk. Produktet har OCR-funksjon for innscanning og opplesing av tekst på norsk og engelsk. Mulighet for oppkobling til Internett for nedlasting/streaming av lydbøker. Lagrinsfunksjon og hodetelefoner. Numerisk tastatur.


1 produktserie(r).
Blaze ET
 Blaze ET NAV ikon
Rangering 1
Internett daisyspiller Blaze ET OCR lommestørrelse numerisk tastatur
CANTEC AS 1411 KOLBOTN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide


 
Relatert informasjon