Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Synstekniske hjelpemidler | Post 3D: Lese-tv inlinesystem med OCR.

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 3D: Lese-tv inlinesystem med OCR.

Post 3D: Lese-tv inlinesystem med OCR. . Lese-tv der alle deler er bygget inn i en enhet. Skjerm er minimum 21", med tilt, høyderegulering og HD-kvalitet. Touch-skjerm og/eller taktile betjeningsknapper. OCR-funksjon med mulighet for innscanning og opplesing av tekst. Tekststørrelse 10 lesbar på minste forstørring. Minimum 20 cm arbeidshøyde. Uttak for hodetelefoner.


3 produktserie(r).
ClearView C 24 HD Speech Standard
 ClearView C 24 HD Speech Standard NAV ikon
Rangering 1
Lese-tv i inlinemodell, med OCR. Finn-funksjon for å ha oversikt hvor man er i dokumentet. Egen modus for håndskrift. Stort arbeidsområde.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Merlin Elite
 Merlin Elite NAV ikon
Rangering 2
Kombinert lese TV med OCR som er enkelt å bruke. Kompatibel med PC.

Vocatex3 Plus
 Vocatex3 Plus NAV ikon
Rangering 3
Lese-tv inlinesystem. OCR. Leser det som til enhver tid er i skjermbildet. Navigerer på ord- og setningsnivå. Utstyrt med en ticker.
CANTEC AS 1411 KOLBOTN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide


 
Relatert informasjon