Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Hjelpemidler som tar opp, spiller av og viser fram informasjon i form av lyd og bilde

Enheter som tar opp eller overfører informasjon i lyd- eller bildeformat, og produkter som kombinerer noen av disse funksjonene. Omfatter f.eks. lyd- og videoutstyr, TV-apparater, lydoverføringssystemer, produkter som behandler lyd- eller bildeinformasjon for å forbedre kvaliteten og nytten, for eksempel filtrering av støy eller konvertering fra analog til digital informasjon. Hodetelefoner, se 22 18 38. Visuelle dataskjermer og tilbehør, se 22 39 04.

159 produktserie(r).


<< Forrige side 1 2 3 4

VOX Base
 VOX Base Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Forsterker for trådløse mikrofoner og multimediaanlegg. Har tre mikrofonmottakere installert. Inn- og utganger for tilkobling til videokonferanse- og multimediasystemer. To volumjusteringer som gir mulighet for separat justering av multimedialyd og talelyd.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

VOX DUO aktiv høyttaler
 VOX DUO aktiv høyttaler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Høyttaler med tre mikrofonmottakere slik at tre mikrofoner kan benyttes samtidig. Kraftig aktiv høyttaler som er praktisk å ta med seg fra rom til rom. Den kan benyttes i store lokaler og på åpne plasser. Ingen ekko fra mikrofon til høyttaler. Oppladbar.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

VOX søylehøyttaler
 VOX søylehøyttaler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Søylehøyttaler med fire elementer. Egnet for bruk med multimedia- og videokonferansesystemer. Med fire elementer skyter den konsonantene nedover i rommet slik at taleforståelse opprettholdes i hele rommet.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

VOX UNO stemmeforsterker
 VOX UNO stemmeforsterker Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Høyttaler med to mikrofonmottakere slik at to mikrofoner kan benyttes samtidig. Lett aktiv høyttaler som er praktisk å ta med seg fra rom til rom eller på tur. Ingen ekko fra mikrofon til høyttaler. Oppladbar.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

ZoomMic
 ZoomMic
Dette er takmikrofonen i AudioZoom-systemet., lyttesystem for hørselshemmede. Opp til 8 takmikrofoner kan tilkobles ZoomMixer lydprosessoren. Må benyttes med ZoomMixer - HMS-artnr 233374.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

ZoomMixer
 ZoomMixer
Dette er lydprosessoren i AudioZoom-systemet, som er et lyttesystem for hørselshemmede. Lydprosessoren kan tilkobles opp til 8 takmikrofoner samt en linjeinngang. Lydsignalene mixes og prosesseres og gis ut på en 3,5mm jack-kontakt i fronten. Her tilkobles et valgfritt trådløst overføringssystem som passer brukerens høreapparater.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Ørebøylemikrofon mod. 2
 Ørebøylemikrofon mod. 2
AudioLink Ørebøylemikrofon med nøytral gjengivelse. Lett og enkel tilpasning. Beltesender kan lades i MIKLAD1/ MIKLAD-M, evt. brukes med AA-batteri.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

 Ørebøylemikrofon mod. 2 m/ mini XLR
Ørebøylemikrofon for bruk sammen med UNO-0. Passer til brukere som har normal stemme, men mangler kraft til å fylle rommet. Diskret utforming. Lett og med gode justeringsmuligheter.

Ørebøylemikrofon mod. 4 med VA-sender
 Ørebøylemikrofon mod. 4 med VA-sender Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mikrofonpakke som består av ørebøylemikrofon og mikrofonsender. Mikrofonen er egnet for voksne personer med svak stemme. Gode justeringsmuligheter på hodebøylen. Leveres med oppladbart batteri. Passer med mottakerne VOX duo aktiv høyttaler (289738) og VOX UNO Stemmeforsterker (289739). Beige farge.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

<< Forrige side 1 2 3 4