Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Målgrupper | Barn - hjelpemidler | Søkeresultat - Skiutstyr

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Skiutstyr

De 10 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 12 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
AKTIV SKILATOR
AKTIV SKILATOR
NYHET
AKTIV HJELPEMIDLERS NYUTVIKLEDE SKILATOR
BREDDEREGULERBAR OG HØYDEREGULERBAR
MED AKTIV HJELPEMIDLERS PATENTERTE BINDINGSYSTEM FOR ENKELT SKIBYTTE
MEGET LETT

Bi Unique
Bi Unique NAV ikon
Sitski for barn fra ca 3 år, ungdom eller voksne som primært skal kjøre med ledsager. Leveres med 2 stk alpinski med binding/feste, hoftebelte, ledsagerbøyle, ledsagerpakke (sitte-/klatresele, klatretau og carabinkrok), lårbelte, sitteenhet med polstring/pute og heisutløsere.
SITSKI NORWAY AS 2323 INGEBERG

SKILATOR MED STØTTE
SKILATOR MED STØTTE
SKILATOR MED STØTTE FINNES I 4 STØRELSER.
LEVERES OFTEST MED PULKDRAG, SLIK AT TUREN BLIR LENGRE
BARNET KAN DA SETTE SEG NED NÅR DET IKKE ORKER Å STÅ
DIVERSE TILEGSUTSTYR FOR YTERLIGERE STØTTE FINNES

SKØYTESTATIV
SKØYTESTATIV
NYHET
HER ER ET HELT NYTT PRODUKT, BEREGNET PÅ FUNKSJONSHEMEDE BARN SOM TRENGER ET STATIV TIL Å STØTTE SEG PÅ , NÅR DE ER PÅ SKØYTEBANEN
NÅR BARNA ER SMÅ, BRUKER DE EN BRUSKASSE, MEN HVA GJØR MAN NÅR MAN BLIR STØRRE.
HER ER LØSNINGEN

Tessier Kartski
Tessier Kartski
Tessier kartski er en stabil sitski som tilbyr selvstendig sitskikjøring tross nedsatt balanse. Den passer for alle med setebredde fra 28 til 44 cm, som har armfunksjon men ikke har balanse nok til å mestre øvrige sitski-modeller. Kartskien styres med to rulti .(
Bardum AS 1405 Langhus

Tessier Tempo Access sitski
Tessier Tempo Access sitski
Sitski med lavt tyngdepunkt og god stabilitet for nybegynnere og personer med nedsatt funksjon. God demping. Egnet for brukere i alle vektklasser. Gassylinderen hjelper sitskien opp i stolheisposisjon og holder seg oppe. Egner seg i alle skiheiser og alle snøforhold. Tilbys med krykkeski, assistansebøyle og/eller ledsagerbøyle.
Bardum AS 1405 Langhus

Tessier Tempo Dualski
Tessier Tempo Dualski NAV ikon
Sitski for barn fra ca 3 år, ungdom eller voksne som primært skal kjøre med ledsager. Kan låses i stående posisjon til stolheis. Regulerbar ryggvinkel. Fast fotbøyle, legglengde: 52 cm. Leveres med 2 stk alpinski med binding/feste, hoftebelte, ledsagerbøyle, ledsagerpakke (sitte-/klatresele, klatretau og carabinkrok), lårbelte, sitteenhet med polst
Bardum AS 1405 Langhus

Tessier Tempo Uniski ledsagerstyrt
Tessier Tempo Uniski ledsagerstyrt NAV ikon
Sitski for barn fra ca 3 år, ungdom eller voksne som primært skal kjøre med ledsager. Regulerbar demper etter brukers vekt. Regulerbar ryggvinkel. Justerbar fotbøyle, legglengde: 45-60 cm. Leveres med 1 stk alpinski med binding/feste, hoftebelte, ledsagerbøyle, ledsagerpakke (sitte-/klatresele, klatretau og carabinkrok), lårbelte, sitteenhet med p
Bardum AS 1405 Langhus

Tessier Tracer krykkeski
Tessier Tracer krykkeski
Tessier Tracer er en svært lett krykkeski som kan brukes i både sittende og stående alpint. Krykkeskiene brukes til staking og for å holde balansen når man kjører.
Bardum AS 1405 Langhus

Tessier Uniski
Tessier Uniski
Tessier Uniski passer for alle unge og voksne uansett funksjonsnivå. Uniski er en egenkjørt og ledsagerkjørt sitski med justerbar demper. Leddet ledsagerbøyle gir ledsager maksimal kontroll. Trykket i demperen tilpasses brukers vekt. Kan brukes både i slerulti .
Bardum AS 1405 Langhus 
Relatert informasjon