Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | personlig stell og beskyttelse | vasking, bading og dusjing | Bade- og dusjstoler (med og uten hjul), badekarbrett, bade- og dusjkrakker, badekarseter og ryggstøtter | Dusjstoler | Dusjstol m/ tilt

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Dusjstol m/ tilt

Med polstret sete og fire svingbare hjul, ideelt for pasient transport. Ergonomisk formet rygg med justerbar nakkestøtte, og armlen kan svinges for enkel tilgang. En svært holdbar stol som er lett å rengjøre og desinfisere.

Leverandør Gymo AS
4072 Randaberg


Klassifisering 09 33 03 - 04
Dusjstoler


Produktserien inneholder 1 produkt.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
HMS-artnr.-
Lev-artnr.4586
Setebredde (cm)40
Setedybde (cm)45
Setehøyde min (cm)57
Setehøyde maks (cm)57
Bredde mellom armlener (cm)-
Totalbredde (cm)65
Utsparing-
Sete polstretJA
ArmlenerJA
Armlener avtagbare-
Sidebøyler-
Sidebøyler avtagbare-
Svingbart sete-
HjulJA
Sammenleggbar-
Delbar med verktøy-
Delbar uten verktøy-
Totalvekt (kg)28,8
Brukervekt maks (kg)150
Beregnet på barn-
 
Relatert informasjon