Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Ørepropper til høreapparat og tinnitusmaskerere

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Ørepropper til høreapparat og tinnitusmaskerere

Avtaleperiode: 01-01-2017 - 31-12-2018

Rammeavtale for generiske ørepropper gjelder fra 1.januar 2017.

Hurtigoversikt

Øreproppene kobles sammen med høreapparat eller tinnitusmaskerer for å overføre lyden inn til øret. Ørepropper lages individuelt til hver enkelt brukers øre. Type ørepropp er avhengig av høreapparatet, hørselstapet, fasongen på øret, finmotorikken til brukeren og hva brukeren er vant til fra tidligere.
 

Betingelser og rutinerÅben

Betingelser og rutinerLuk

Dokumentet inneholder informasjon om betingelser og rutiner, inkludert leveringstid, betaling, informasjon til brukere med mer.

Les om betingelser og rutiner

Endringskatalog Åben

Endringskatalog Luk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden.

Sist endret 19.01.2018.

Les endringskatalogen

Behov- og kravspesifikasjon Åben

Behov- og kravspesifikasjon Luk

Behov- og kravspesifikasjonen inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet, hvor du blant annet får detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedproduktene i de ulike postene, tilbehør og reservedeler.

Les behov- og kravspesifikasjon

RammeavtalenÅben

RammeavtalenLuk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold

Les rammeavtalen


 
Relatert informasjon