Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Ganghjelpemidler

Ganghjelpemidler

Avtaleperiode: 01-03-2016 - 28-02-2018

Forflytningshjelpemidler som gåstativ, rollatorer, gåstoler, gåbord og hjulspark.

Hurtigoversikt

Brukerne av ganghjelpemidler er barn eller voksne med en funksjonsnedsettelse som har behov for tilrettelegging ved egenforflytning innendørs og/eller utendørs i omgivelsene.

Post 1 - 12 Ganghjelpemidler for voksne
Post 13 - 18 Ganghjelpemidler for barn
 

PosterÅben

PosterLuk

Post 1: Gåstativ
Produkter i denne posten er høyderegulerbare, har to håndtak og er utstyrt med doppsko eller lignende. Produktene skal tåle brukervekt på minimum 100 kg.

Post 2: Rullator innebruk og begrenset utebruk. Brukere med normalvekt.
Produkter i denne posten er høyderegulerbare og sammenleggbare. De er utstyrt med to håndtak, minimum tre hjul, kjøre- og parkeringsbrems, sete og kurv. De skal tåle brukervekt på minimum 125 kg, og dekke brukerhøyde fra og med 150 til og med 190 cm.

Post 3: Rullator innebruk og begrenset utebruk. Brukere med høy vekt.
Produkter i denne posten er høyderegulerbare og sammenleggbare. De er utstyrt med to håndtak, minimum tre hjul, kjøre- og parkeringsbrems, sete og kurv. De tåler brukervekt på minimum 160 kg.

Post 4: Rullatorer til utebruk. Brukere med normalvekt.
Produkter i denne posten er høyderegulerbare og sammenleggbare. De er utstyrt med to håndtak, minimum tre hjul, kjøre- og parkeringsbrems, sete og kurv. De tåler brukervekt på minimum 125 kg og dekker brukerhøyde fra og med 150 til 190 cm.

Post 5: Rullatorer til utebruk. Brukere med høy vekt.
Produkter i denne posten er høyderegulerbare og sammenleggbare. De er utstyrt med to håndtak, minimum tre hjul, kjøre- og parkeringsbrems, sete og kurv. De tåler brukervekt på minimum 160 kg.

Post 6: Rullatorer med omvendt bremsefunksjon
Produkter i denne posten er høyderegulerbare og sammenleggbare. De er utstyrt med to håndtak, minimum tre hjul, sete, kurv og laserlys for å starte gange ved tilstivning av bevegelsene. Produktene har kjørebrems med omvendt bremsefunksjon, det vil si at bremsene aktiveres når håndtaket slippes. De tåler brukervekt på minimum 125 kg og dekker brukerhøyde fra og med 150 til og med 180 cm.

Post 7: Gåbord med underarmstøtter til innebruk.
Produkter i denne posten er høyderegulerbare og sammenleggbare. De er utstyrt med underarmstøtter med to håndtak, hjul, kjøre- og parkeringsbrems og kurv. De skal tåle brukervekt på minimum 125 kg.

Post 8: Gåbord med underarmstøtter til utebruk
Produkter i denne posten er høyderegulerbare og sammenleggbare. De er utstyrt med underarmstøtter med to håndtak, hjul, kjøre- og parkeringsbrems og kurv. De skal tåle brukervekt på minimum 125 kg.

Post 9: Gåbord med støttebord til innebruk, med manuell høydregulering.
Produkter i denne posten har manuell høyderegulering. De er utstyrt med støttebord med to håndtak, hjul, kjøre- og parkeringsbrems. De skal tåle brukervekt på minimum 125 kg.

Post 10: Gåbord med støttebord til innebruk, med mekanisk høyderegulering
Produktene i denne posten har mekanisk høyderegulering (for eksempel gassfjær). De er utstyrt med støttebord med to håndtak, hjul, kjøre- og parkeringsbrems. De skal tåle brukervekt på minimum 125 kg.

Post 11: Gåbord med støttebord til innebruk, med elektrisk høyderegulering
Produktene i denne posten har elektrisk høyderegulering. De er utstyrt med støttebord med to håndtak, hjul, kjøre- og parkeringsbrems, og leveres med batteri og batterilader. De skal tåle brukervekt på minimum 125 kg.

Post 12: Hjulspark
Det er ingen produkter på avtale i denne posten.

Post 13: Rullator til barn,skyve foran seg
Produktene i denne posten er høyderegulerbare. De er utstyrt med to håndtak, minimum tre hjul, slepebrems og kurv.

Post 14: Rullator til barn og ungdom for innebruk, trekke etter seg
Produktene i denne posten er høyderegulerbare. De er utstyr med to håndtak, minimum tre hjul, slepebrems, kurv, retnings- og ryggesperre.

Post 15: Rullator til barn og ungdom for utebruk, trekke etter seg
Produktene i denne posten er høyderegulerbare. De er utstyrt med to håndtak, minimum tre hjul, slepebrems, kurv, retnings- og ryggesperre.

Post 16: Statisk gåstol til barn og ungdom for innebruk
Produktene i denne posten er høyderegulerbare. De er utstyrt med hjul, parkeringsbrems, retningssperre, ryggesperre og slepebrems. De skal ha kroppsstøtte i form av brystring eller tilsvarende

Post 17: Dynamisk gåstol til barn og ungdom for innebruk
Produktene i denne posten er høyderegulerbare. De er utstyrt med hjul, parkeringsbrems, retnings- og ryggesperre og slepebrems. De skal ha kroppsstøtte i form av brystring eller tilsvarende.

Post 18: Dynamisk gåstol til barn og ungdom for utebruk
Produktene i denne posten er høyderegulerbare. De er utstyrt med hjul, parkeringsbrems, retnings- og ryggesperre og slepebrems. De skal ha kroppsstøtte i form av brystring eller tilsvarende.

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtale:

Bardum AS
Håndverksveien 8
NO-1405 Langhus
Telefon: 64 91 80 60
www.bardum.no

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
www.etac.no

Invacare AS
Postboks 6230 Etterstad
NO-0603 OSLO
Telefon: 22 57 95 00
www.invacare.no

Nordisk Helse Design
Gigstads vei 22
NO-3511 Hønefoss
Telefon: 99 31 61 00
www.nhd.as

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
www.sunrisemedical.no

TOPRO Industri AS
Postboks 428, 2803 Gjøvik
NO-2816 GJØVIK
Telefon: 61 13 46 00
www.topro.no

Varodd AS
P.b. 8343
NO-4676 KRISTIANSAND
Telefon: 38 14 48 00
www.varodd.no

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler.

TjenesterÅben

TjenesterLuk

Tjenester beskriver leverandøravtaler om prosjektering, montering, demontering og reparasjon.

Les mer om tjenester

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden.

Siste endret 01.03.2017.

Se endringskatalog

Produktinformasjon Åben

Produktinformasjon Luk

Produktinformasjonen beskriver rammeavtalens innhold, avgrensninger, sikkerhetskrav og standarder, krav til rengjøring og merking av produktene som er med i den aktuelle rammeavtalen.

Les mer om produktinformasjon

BetingelserÅben

BetingelserLuk

Betingelsene beskriver blant annet rammeavtalens omfang, avtale om klargjøring av produkter for gjenbruk, samt andre administrative rutiner knyttet til rammeavtalen.

Les mer om betingelser

Om hjelpemiddelformidlingÅben

Om hjelpemiddelformidlingLuk

Formidling av hjelpemidler skal være en del av en helhetlig plan for å bedre funksjonsnivå og øke grad av selvstendighet. Ansvar for utlån, opplæring og oppfølging av hjelpemidler er delt mellom stat og kommune.

Les mer om offentlig hjelpemiddelformidling


 
Relatert informasjon