Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Elektriske rullestoler og drivaggregat til manuelle rullestoler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Elektriske rullestoler og drivaggregat til manuelle rullestoler

Avtaleperiode: 15-03-2015 - 14-03-2019

Elektriske rullestoler med manuell styring (scootere med styre) og motorisert styring (styring med joystick). Brukerstyrte og/eller ledsagerstyrte drivaggregat til manuelle rullestoler.

Hurtigoversikt

Brukerne av elektriske rullestol og drivaggregat er barn eller voksne med en funksjonsnedsettelse som har behov for tilrettelegging ved egenforflytning innendørs og/eller utendørs i omgivelsene.

Rammeavtalen består av 32 poster fordelt på tre produktområder
 • Post 1-8: Elektriske rullestoler med manuell styring
 • Post 9-29: Elektriske rullestoler med motorisert styring
 • Post 30-32: Elektriske drivaggregat til manuelle rullestoler

  Alle elektriske rullestoler for begrenset utendørsbruks for voksne og barn i denne avtalen, inkludert de som har ståfunksjon, har bestått prøving som sete i kjøretøy. For de øvrige rullestolene er det ikke et krav at de skal kunne brukes som sete i kjøretøy for å få rammeavtale med NAV. Mange rullestoler har likevel bestått prøving etter ISO 7176-19 Wheeled mobility devices in motor vehicles og kan brukes som sete i kjøretøy.
   

  PosterÅben

  PosterLuk

  Post 1: Elektrisk rullestol med manuell styring for utendørs bruk med 4 hjul for voksne
  Produktene i denne posten leveres som standard med helårsdekk, oppfellbare armlener, seterotasjon, seteforskyving (regulerbar), batterilader, kjørelys foran, baklys, retningslys, kurv, en krykkeholder og to speil.

  Post 2: Elektrisk rullestol med manuell styring for utendørs bruk med 4 hjul for voksne med stor kroppsstørrelse og/eller høy vekt
  Produktene i denne posten leveres som standard med helårsdekk, oppfellbare armlener, seterotasjon, seteforskyving (regulerbar), batteri, batterilader, kjørelys foran, baklys, retningslys, kurv, en krykkeholder og to speil. Produktene skal tåle minimum brukervekt 180 kg.

  Post 3: Elektrisk rullestol med manuell styring for utendørs bruk med 4 hjul for voksne - kort modell
  Produktet i denne posten leveres som standard med helårsdekk, oppfellbare armlener, seterotasjon, seteforskyving (regulerbar), batteri, batterilader, kjørelys foran, baklys, retningslys, kurv, en krykkeholder og to speil. Maks totallengde 140 cm inkludert kurv og krykkeholder.

  Post 4: Elektrisk rullestol med manuell styring for utendørs bruk med 4 hjul for voksne - med kabin
  Produktene i denne posten leveres som standard med helårsdekk, oppfellbare armlener, seterotasjon, seteforskyving (regulerbar), batteri, batterilader, kjørelys foran, baklys, retningslys, kurv, en krykkeholder og to utvendige speil. Kabinen har varmeapparat, innvendig speil og vindusvisker(e) til frontruten.

  Post 5: Elektrisk rullestol med manuell styring for utendørs bruk med 4 hjul for barn/små voksne
  Produktene i denne posten leveres som standard med helårsdekk, oppfellbare armlener, seterotasjon, seteforskyving (regulerbar), batteri, batterilader, kjørelys foran, baklys, retningslys, kurv, en krykkeholder og to speil.

  Post 6: Elektrisk rullestol med manuell styring for utendørs bruk med 3 hjul for voksne
  Produktet i denne posten leveres som standard med helårsdekk, oppfellbare armlener, seterotasjon, seteforskyving (regulerbar), batteri, batterilader, kjørelys foran, baklys, retningslys, kurv, en krykkeholder og to speil.

  Post 7: Elektrisk rullestol med manuell styring for utendørs bruk med 3 hjul for voksne - kort modell
  Produktet i denne posten leveres som standard med helårsdekk, oppfellbare armlener, seterotasjon, seteforskyving (regulerbar), batteri, batterilader, kjørelys foran, baklys, retningslys, kurv, en krykkeholder og to speil. Maks totallengde 140 cm inkludert kurv og krykkeholder.

  Post 8: Elektrisk rullestol med manuell styring for begrenset utendørs bruk for voksne - delbar
  Det finnes ikke noen produkt med rammeavtale i denne posten.

  Post 9: Elektrisk rullestol med motorisert styring for utendørs bruk for voksne - manuell endring av ryggvinkel
  Produktet i denne posten leveres som standard med helårsdekk, beinstøtter/fotstøtter, armlener, batteri, batterilader, kjørelys, baklys og retningslys.

  Post 10: Elektrisk rullestol med motorisert styring for utendørs bruk for voksne med stor kroppsstørrelse og/eller høy vekt - med manuell endring av ryggvinkel
  Det finnes ikke noen produkt med rammeavtale i denne posten.

  Post 11: Elektrisk rullestol med motorisert styring for utendørs bruk for barn/små voksne - med manuell endring av ryggvinkel
  Produktet i denne posten leveres som standard med helårsdekk, beinstøtter/fotstøtter, armlener, batteri, batterilader, kjørelys, baklys og retningslys.

  Post 12: Elektrisk rullestol med motorisert styring for utendørs bruk for voksne - med elektriske setefunksjoner
  Produktene i denne posten leveres som standard med helårsdekk, beinstøtter/fotstøtter, armlener, batteri, batterilader, kjørelys, baklys og retningslys. Elektrisk ryggregulering og/eller elektrisk tiltfunksjon.

  Post 13: Elektrisk rullestol med motorisert styring for utendørs bruk for barn/små voksne - med elektriske setefunksjoner
  Produktet i denne posten leveres som standard med helårsdekk, beinstøtter/fotstøtter, armlener, batteri, batterilader, kjørelys, baklys og retningslys. Elektrisk ryggregulering og/eller elektrisk tiltfunksjon.

  Post 14: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne - med bakhjulsdrift og elektrisk regulering av tilt
  Produktet i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Manuell regulering av ryggvinkel og elektrisk tiltfunksjon.

  Post 15: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne - med midthjulsdrift og elektrisk regulering av tilt
  Produktet i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Manuell regulering av ryggvinkel og elektrisk tiltfunksjon. Sist oppdatert 25.08.15

  Post 16: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne - med bakhjulsdrift og elektriske setefunksjoner
  Produktene i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk seteløft, elektrisk regulering av ryggvinkel og elektrisk regulering av benstøtter.

  Post 17: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk, for voksne med stor kroppsstørrelse og/eller høy vekt - med bakhjulsdrift og elektriske setefunksjoner
  Produktet i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk tiltfunksjon og elektrisk regulering av ryggvinkel. Produktet skal tåle minimum brukervekt 180 kg.

  Post 18: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne - med midthjulsdrift og elektriske setefunksjoner
  Produktene i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk tiltfunksjon, elektrisk seteløft, elektrisk regulering av ryggvinkel og elektrisk regulering av benstøtter.

  Post 19: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne med stor kroppsstørrelse og/eller høy vekt - med midthjulsdrift og elektriske setefunksjoner
  Produktet i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk tiltfunksjon og elektrisk regulering av ryggvinkel. Produktet skal tåle minimum brukervekt 180 kg.

  Post 20: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne - med forhjulsdrift og elektriske setefunksjoner
  Produktene i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektriske benstøtter, elektrisk tiltfunksjon, elektrisk seteløft og elektrisk regulering av ryggvinkel.

  Post 21: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne med stor kroppsstørrelse og/eller høy vekt - med forhjulsdrift og elektriske setefunksjoner
  Det finnes ikke noen produkt med rammeavtale i denne posten.

  Post 22: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for voksne - med elektrisk ståfunksjon
  Produktene i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk regulering av ståfunksjon og minimum en elektrisk regulering av setefunksjon i tillegg.

  Post 23: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for barn/små voksne - med elektrisk regulering av tilt
  Produktene i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri, batterilader. Manuell regulering av ryggvinkel og elektrisk tiltfunksjon.

  Post 24: Elektrisk rullestol med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for barn/små voksne - med elektriske setefunksjoner
  Produktene i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk regulering av ryggvinkel, elektrisk seteløft, elektrisk regulering av benstøtter og elektrisk tiltfunksjon.

  Post 25: Elektrisk rullestoler med motorisert styring for begrenset utendørs bruk for barn/små voksne - med elektrisk ståfunksjon
  Produktene i denne posten leveres som standard med dekk med mønster, beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk regulering av ståfunksjon og minimum en elektrisk regulering av setefunksjon i tillegg.

  Post 26: Elektrisk rullestol med motorisert styring for innendørs bruk for voksne
  Produktene i denne posten leveres som standard med beinstøtter/fotstøtter, høyderegulerbare armlener, batteri og batterilader. Elektrisk seteløft og manuell regulering av høyde og vinkel på seteryggen.

  Post 27: Elektrisk rullestoler med motorisert styring for innendørs bruk for voksne - med flere elektriske setefunksjoner
  Produktene i denne posten leveres som standard med beinstøtter/fotstøtter, høyderegulerbare armlener, hodestøtte, batteri og batterilader. Elektrisk seteløft, elektrisk regulering av ryggvinkel og elektrisk tiltfunksjon.

  Post 28: Elektrisk rullestoler med motorisert styring for innendørs bruk for barn/små voksne
  Produktene i denne posten leveres som standard med beinstøtter/fotstøtter, høyderegulerbare armlener, batteri og batterilader. Elektrisk seteløft og manuell regulering av høyde og vinkel på seteryggen.

  Post 29: Elektrisk rullestoler med motorisert styring for innendørs bruk for barn/små voksne - med flere elektriske setefunksjoner
  Produktene i denne posten leveres som standard med beinstøtter/fotstøtter, armlener, hodestøtte batteri og batterilader. Elektrisk tiltfunksjon, elektrisk seteløft og elektrisk regulering av ryggvinkel.

  Post 30: Drivaggregat med manuell styring for voksne
  Produktet i denne posten leveres som standard med batteri, batterilader og monteringsbeslag.

  Post 31: Drivaggregat med motorisert styring for voksne - hjelpermanøvrert (ledsagerstyrt)
  Produktet i denne posten leveres som standard med batteri, batterilader og monteringsbeslag. Kjørehåndtak for ledsager er tilbehør.

  Post 32: Drivaggregat med motorisert styring for voksne brukerstyrt
  Produktet i denne posten leveres som standard med batteri, batterilader og monteringsbeslag. Kjørehåndtak for ledsager er tilbehør.

  LeverandøradresserÅben

  LeverandøradresserLuk

  Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

  ETAC AS
  Postboks 249
  NO-1515 MOSS
  Telefon: 81 56 94 69
  http://www.etac.no

  Hepro AS
  Øvermoan 9
  NO-8250 ROGNAN
  Telefon: 75 69 47 00
  http://www.hepro.no

  Invacare AS
  Postboks 6230 Etterstad
  NO-0603 OSLO
  Telefon: 22 57 95 00
  http://www.invacare.no

  Medema Norge AS
  Postboks 133
  NO-1481 HAGAN
  Telefon: 67 06 49 00
  http://www.medema.no

  Nordisk Helse Design
  Gigstads vei 22
  NO-3511 Hønefoss
  Telefon: 99 31 61 00
  http://www.nhd.as

  Permobil AS
  Industriveien 16
  NO-1481 Hagan
  Telefon: +47 67 07 04 00
  http://www.permobil.com/no/Norway

  Picomed Mobility AS
  Tvetenveien 164
  NO-0671 Oslo
  Telefon: 90 61 53 77
  http://www.picomedmobility.no

  Sunrise Medical AS
  Delitoppen 3
  NO-1540 VESTBY
  Telefon: 66 96 38 00
  http://www.sunrisemedical.no

  Varodd Velferdsteknologi AS
  P.b. 8343
  NO-4676 KRISTIANSAND
  Telefon: 38 14 48 00
  http://www.varodd.no

  Vermund Larsen Norge AS
  Solggard skog 4
  NO-1599 Moss
  Telefon: 97 46 55 22
  http://www.vermundlarsen.no

  TilbehørÅben

  TilbehørLuk

  Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet.

  Sist oppdatert 20.12.2016.

  ReservedelerÅben

  ReservedelerLuk

  Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler.

  Sist oppdatert 15.08.2016.

  TjenesterÅben

  TjenesterLuk

  Tjenester beskriver leverandøravtaler som utprøving, reparasjon utenfor garantitid, klargjøring for gjenbruk, frakt av produkt til bruker, sluttilpasning og opplæring av bruker.

  Les mer om tjenester

  EndringskatalogÅben

  EndringskatalogLuk

  Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden.

  Siste oppdatering gjelder fra 15.03.2018.

  Se endringskatalog

  Behov- og kravspesifikasjonÅben

  Behov- og kravspesifikasjonLuk

  Behov- og kravspesifikasjonen inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet. Her får du blant annet detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedprodukter, tilbehør og reservedeler.

  Les behov- og kravspesifikasjonen

  RammeavtalenÅben

  RammeavtalenLuk

  Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

  Les rammeavtalen

  Betingelser Åben

  Betingelser Luk

  Her kan du lese om betingelsene for tjenestene og betingelsen for leveringstid.

  Les betingelser her

  ProduktinformasjonÅben

  ProduktinformasjonLuk

  Her finner du informasjon om blant annet ulike rullestoltyper, parallelle rammeavtaler, dispensasjon og forklaring til produktopplysninger.

  Les produktinformasjon her


 •  
  Relatert informasjon