Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Hjelpemiddeldatabasen har fått ny forside

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemiddeldatabasen har fått ny forside

19-06-2013 av utmeldt bruker

Forsiden er inndelt i ulike felter med informasjon og søkemotorer.
Du finner nå også en egen hurtiginngang til NAVs rammeavtaler.


Forsiden har et midtfelt med en samling av ulike produktgrupper hvor det er mulig å lete etter aktuelle hjelpemidler blant alle produkter som er lagt inn i Hjelpemiddeldatabasen uavhengig om disse gis gjennom offentlige støtteordninger.

Forsiden har en egen venstremeny med alternative søkemotorer, generell informasjon om Hjelpemiddeldatabasen og nyttige lenker på hjelpemiddelområdet. Til høyre på forsiden finner du våre nyhetssaker om viktige oppdateringer i Hjelpemiddeldatabasen.

Nederst på forsiden finner du en hurtiginngang med egen nedtrekksmeny til de ulike rammeavtalene NAV har på hjelpemiddelområdet. Ved lansering av ny forside er det foreløpig kun rammeavtalen for manuelle rullestoler som er presentert via hurtiginngangen i Hjelpemiddeldatabasen, de andre rammeavtalene henviser til samlesiden med produkt- og prisoversikter på nav.no.

Alle produkt- og prisoversikter som er laget finnes fortsatt på nav.no, men fra 1. september 2013 fases disse oversikten ut etter hvert som nye rammeavtaler trer i kraft.

Hjelpemiddeldatabasen er i stadig utvikling for å øke brukervennligheten. Endringer av funksjonalitet skjer fortløpende. Du holder deg best oppdatert ved lese nyhetssakene på forsiden.

Gå tilbake til forsiden her


 
Relatert informasjon