Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Personløftere

Personløftere

Avtaleperiode: 10-04-2014 - 09-04-2018

Mobile, stasjonære og badekarmonterte personløftere, samt seler og seil.

Hurtigoversikt
 

PosterÅben

PosterLuk

Post 1: Mobil personløfter egnet for frakt (passivt løft)
Personløfteren har elektrisk (batteridrevet) høyderegulering og manuell bredderegulering av benstøtter. Løftekapasitet er minimum 140 kg. Den er sammenleggbar og/eller delbar uten bruk av verktøy. Personløfteren har håndkontroll.

Post 2: Mobil personløfter for passivt løft
Personløfteren har elektrisk høyde-og bredderegulering av benstøtter. (begge batteridrevet). Løftekapasitet er minimum 150 kg. Tyngste del veier maksimalt 25 kg. Personløfteren har håndkontroll.

Post 3: Mobil personløfter for aktivt løft (oppreisningsløft)
Personløfteren har elektrisk oppreisningsfunksjon (batteridrevet) og bredderegulering av ben. Løftekapasiteten er minimum 150 kg. Tyngste del veier maksimalt 25 kg. Personløfteren har håndkontroll.

Post 4: Stasjonær personløfter for passivt løft og med manuell framdrift (i ett eller flere rom)
Personløfteren har elektrisk løftefunksjon (batteridrevet) og manuell framdrift. Løftekapasiten er minimum 150 kg. Motorenheten veier maksimalt 20 kg. Personløfteren har rom-til-rom-løsning og håndkontroll.

Post 5: Stasjonær personløfter for passivt løft og med elektrisk framdrift (i ett eller flere rom)
Personløfteren har elektrisk løftefunksjon og framdrift (begge batteridrevet). Løftekapasiteten er minimum 150 kg. Motorenheten veier maksimalt 20 kg. Personløfteren har rom-til-rom-løsning og håndkontroll.

Post 6: Badekarmontert personløfter for sittende posisjon (badekarheis)
Den badekarmonterte personløfteren har hev/senk-funksjon (batteridrift). Løftekapasitet er minimum 120 kg. Personløfteren veier maksimalt 15 kg inklusive batteri. Den har håndkontroll.

Post 7: Badekarmontert personløfter for liggende posisjon (badekarheis)
Den badekarmonterte personløfteren har hev/senk-funksjon. Løftekapasitet er minimum 120 kg. Personløfteren veier maksimalt 25 kg (inklusive batteri dersom personløfteren har dette).

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtale:

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
www.etac.no

Handicare Patient Handling AS
Brastadveien 60
NO-3425 Reistad
Telefon: 03250
www.handicare.no

Hill-Rom Norway AS
Grenseveien 82
NO-0663 Oslo
Telefon: 23 37 90 10
www.hill-rom.com

Invacare AS
Postboks 6230 Etterstad
NO-0603 OSLO
Telefon: 22 57 95 00
www.invacare.no

Puls AS
Postboks 77 Leirdal
NO-1008 Oslo
Telefon: 23 32 30 00
www.puls-norge.no

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
www.sunrisemedical.no

Seil, seler og vesterÅben

Seil, seler og vesterLuk

Oversikten viser seler, seil og vester som passer til personløfterne som inngår i avtalen. Seler, seil og vester presenteres også som produkter i Hjelpemiddeldatabasen på tilsvarende måte som personløfterne.

Se produktene

SkinnerÅben

SkinnerLuk

Skinner er tilbehør som monteres i tillegg til personløfteren.

Sist oppdatert 23.06.2016.

Se produktene

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon.Tilbehøret kan monteres i tillegg til eller i stedet for del i grunnmodellen.

Sist oppdatert 01.07.2015.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del. Det vil i praksis si alle delene som hovedproduktet består av. Delene som tilbehøret består av, er også reservedeler.

TjenesterÅben

TjenesterLuk

Omfatter tjenester som prosjektering, montering, reparasjon, demontering, periodisk ettersyn og gjenbruk som er inngår i avtalen med den enkelte leverandør.

Les mer om tjenester

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som skjer i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Sist oppdatert 17.03.2017.

Se endringskatalog

ProduktinformasjonÅben

ProduktinformasjonLuk

Produktinformasjonen beskriver rammeavtalens innhold, avgrensninger, sikkerhetskrav og standarder samt krav til rengjøring og merking av produktene som inngår i den aktuelle rammeavtalen.

Les mer om produktinformasjon

BetingelserÅben

BetingelserLuk

Betingelsene beskriver blant annet rammeavtalens omfang, avtale om klargjøring av produkter for gjenbruk samt andre administrative rutiner knyttet til rammeavtalen

Les mer om betingelser

Om hjelpemidlerÅben

Om hjelpemidlerLuk

Om hjelpemidler inneholder informasjon om hva et hjelpemiddel er, krav for å få støtte til anskaffelse av hvilke hjelpemidler, formidlingsprosessen samt opplysninger om organiseringen og ansvarsfordeling for å sikre at brukere får riktig hjelpemiddel ut fra sin situasjon.

Les mer om offentlig hjelpemiddelformidling


 
Relatert informasjon