Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Moduloppbygde sittesystemer og understell

Moduloppbygde sittesystemer og understell

Avtaleperiode: 01-12-2013 - 30-11-2017

Sittesystemer med særlig god mulighet for individuelt tilpasset sittestilling.

Hurtigoversikt

Brukerne av moduloppbygde sittesystemer er barn og voksne som har behov for særlig godt tilpasset sittestilling, samtidig som de skal være mobile i sine omgivelser. Sittesystemene har mange tilpasningsmuligheter, og skal blant annet gi mulighet for funksjonelle bevegelser. Det er mulig å montere på tilbehør som vester, seler og støtter, se egen oversikt for tilbehør og reservedeler under.

Det finnes en egen rammeavtale for individuelt formstøpte sitteenheter som gir muligheter for en særlig individuelt tilpasset sittestilling. Du finner rammeavtalen for formstøpte sitteenheter og understell her.
 

PosterÅben

PosterLuk

Post 1: Moduloppbygd sittesystem og understell
Sittesystemet leveres med en sete- og ryggbase som har avtakbart polster, sele med to innfestningspunkter, vinkelregulerbar rygg, samt understell med tilt og brems og/eller låsbare hjul.

Post 2: Moduloppbygd sittesystem laget etter brukers kroppsmål og understell
Sittesystemet leveres med en sete-og ryggbase som har avtakbart polster, sele med to innfestningspunkter, samt understell med tilt og brems og/eller låsbare hjul.

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtale:

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
www.etac.no

Hjelpemiddelspesialisten AS
Rosenholmveien 22
NO-1252 Oslo
Telefon: 66 81 60 70
www.hm-spes.no

Medema Norge AS
Postboks 133
NO-1481 HAGAN
Telefon: 67 06 49 00
www.medema.no

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
www.sunrisemedical.no

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler.

TjenesterÅben

TjenesterLuk

Tjenester beskriver leverandøravtaler som utprøving, reparasjon utenfor garantitid, klargjøring for gjenbruk, frakt av produkt til bruker, sluttilpasning og opplæring av bruker.

Les mer om tjenester

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalogen inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Foreløpig er det ikke gjort noen endringer for denne avtalen.

Se endringskatalog

ProduktinformasjonÅben

ProduktinformasjonLuk

Produktinformasjonen beskriver rammeavtalens innhold, avgrensninger, sikkerhetskrav og standarder, krav til rengjøring og merking av produktene som er med med i den aktuelle rammeavtalen.

Les mer om produktinformasjon

BetingelserÅben

BetingelserLuk

Betingelsene beskriver blant annet rammeavtalens omfang, avtale om klargjøring av produkter for gjenbruk, samt andre administrative rutiner knyttet til rammeavtalen.

Les mer om betingelser

Om hjelpemiddelformidlingÅben

Om hjelpemiddelformidlingLuk

Formidling av hjelpemidler skal være en del av en helhetlig plan for å bedre funksjonsnivå og øke grad av selvstendighet. Ansvar for utlån, opplæring og oppfølging av hjelpemidler er delt mellom stat og kommune.

Les mer om offentlig hjelpemiddelformidling


 
Relatert informasjon