Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Ny rammeavtale på stoler med oppreisningfunksjon

11-04-2013 av utmeldt bruker

Den nye rammeavtalen gjelder fra 1. juli 2013 og publiseres kun i Hjelpemiddeldatabasen. Det vil ikke bli laget produkt- og prisoversikt på nav.no.

Rammeavtalen på stoler med oppreisningsfunksjon er et pilotprosjekt for NAV ved publisering av rammeavtalene på hjelpemiddelområdet i Hjelpemiddeldatabasen.

I Hjelpemiddeldatabasen vil du fortsatt finne de samme opplysningene om produktene som i en produkt- og prisoversikt på nav.no, men presentert på ny måte. Du vil i tillegg kunne finne bilder, tekniske spesifikasjoner, bruksanvisninger, sprengskisser eller tilbehørslister der dette er tilgjengelig fra leverandøren.

Du finner aktuell rammeavtale enklest via hurtigmenyen nederst på forsiden av Hjelpemiddeldatabasen. Ved å bruke hurtigmenyen vil du finne rammeavtalen sortert i poster med tilhørende rangering av produktene.

Opplysninger om produktene som har rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen.

Alle hjelpemidler som inngår i en gjeldende rammeavtale er merket med en liten NAV-logo etter navnet på produktet. Denne merkingen vises ved bruk av alle søkemotorene i Hjelpemiddeldatabasen.

Gå direkte til rammeavtalen her